close
رزرو آنلاین هتل
تور چین
ویزای شینگن
Web Statistics
در شبکه های اجتماعی هوادار ما باشید
صفحه اصلی تالار گفتمان آرشیو عضویت ورود نقشه سایت خوراک تماس با ما طراح قالب مترجم قالب
درباره مــا
وبلاگ آفری | اطلاعات گردشگری و سفر به کشور ها و شهرهای مختلف جهان
موضوعات
آرشیو
لینک های دوستان

ویزای تضمینی شینگن

18 بازدید دوشنبه 04 ارديبهشت 1396 کشورها,
لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

 

ویزای شینگن مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شینگن وارد شوند.(برای دیدن کشورهای عضو محدوده شینگن کلیک کنید)
البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و همچنین ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای اروپا ندارند و می توانندبه مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

 

شرکت بال طلایی افتخار همکاری به صورت مستقیم با سفارت های اروپایی را دارا می باشد لذا متقاضیان ویزای شینگن می توانند با تماس با شرکت بال طلایی از خدمات ویزای توریستی کوتاه مدت و بلند  مدت برخوردار گردند

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن

18 بازدید پنجشنبه 26 اسفند 1395
لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0
  • مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن

  • اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار از زمان خروج( امضاء شده ) و پاسپورت قدیم.
  • دو قطعه عکس (رنگی- زمینه سفید-۷۰%چهره-۵*۴٫۵) عكس پاسپورت و ويزاهاي قبلي قابل قبول نيست.
  •  اصل شناسنامه با ترجمه
  • مدارک مالی و بانکی:
  1. ریز پرینت بانکی ۳ماه اخر و تمكن مالي(با درج ارز دلاري يا يورويي) به زبان انگلیسی  – حد اقل موجودي ۶۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان(به ازائه هر نفر) با مهربانک(حساب کوتاه مدت یا جاری).
  2. در صورت داشتن حساب بلند مدت ، اصل سند سپرده بلند مدت لازم است.(سرمایه گذاری بلند مدت بانکی) ترجمه رسمی.
  3. اصل سند ملکی ) وكالت بلا عزل به همراه اصل سند ملكي در شرایط خاص).
  • مدارک شغلی:

پزشکان: پروانه مطب+کارت نظام پزشکی+شرح درآمد شغلي.

مهندسان: پروانه مهندسی/کارت نظام مهندسی+شرح درآمد شغلي

وکلا: پروانه وکالت/کارت وکالت+شرح درآمد شغلي.

کسبه: پروانه کسب /کارت بازرگانی در صورت داشتن.

صاحبان شرکتها: روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت+ شرح درآمد شغلي + کارت بازرگانی در صورت داشتن.

کارمند بخش خصوصی: آگهی تاسیس و تغیرات شرکت + گواهی شغلی (با ذکر سمت،سابقه کاری،حقوق و مزایا،علت سفر) +۳ فيش آخر حقوقي+گواهی مرخصی+لیست بیمه + قرارداد همكاري .

ساختمان سازها: اصل گواهینامه ساختمان/اصل قرارداد همکاری/اصل پایان کار ساختمان/کارت انبوه سازی.

مشاغل دولتی: حکم کارگزینی +گواهی شغلی (با ذکر سمت،سابقه کاری،حقوق و مزایا،علت سفر)+۳ فيش آخر حقوقي+گواهی   مرخصی+ لیست بیمه.

بازنشسته ها : حکم بازنشستگی + فیش حقوقی ۳ماهه آخر+ دفترچه بيمه.

دانش آموزان و دانشجویان : گواهي اشتغال به تحصیل تائيديه ثبت نام دانشگاه يا مدرسه+مرخصي تحصيلي .

  • در صورت سفر خانم خانه دار مدارک فوق از همسر ایشان کسب میشود + سند ازدواج.
  • در صورت سفر كودك موافقتنامه محضري از سرپرست كودك لازم است.

 

توجه

در هنگام دریافت ریز پرینت بانکی از بانک دقت شود به اسم مشتری در برگه بانکی و مهر بانک در همه صفحات ریز پرینت.

هزینه ترجمه مدارک و صندوق سفارت به عهده مسافر  می باشد.

ترجمه براي سفارت اتريش به زبان آلماني – ایتالیا،سوئیس،یونان و آلمان به زبان انگلیسی و برای اسپانیا به زبان اسپانیایی مورد قبول ميباشد.

خرید پرواز به اروپا(رفت و برگشت)از آژانس مجري الزامی است .

ضمانت برگشت مسافر ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان به بالا می باشد.

ارائه برنامه کامل سفری و پر کردن فرم شرکت در اروپا الزامی است.

 

منبع و رزرو بلیت در بال طلایی

انواع ویزای شینگن

18 بازدید پنجشنبه 26 اسفند 1395
لایک: نتیجــــه : 0 امتیــــاز توســـط 0 نفـــر ، مجمـــوع امتیــــاز : 0

به نقل از اژانس بال طلایی ، ۴ نوع ویزای شینگن صادر میشود :

ویزای نوع A : در این نوع ویزا مسافر حق ندارد از فرودگاه خارج شود و فقط می تواند در یکی از فرودگاه های شنگن پرواز خود را تعویض کند و راهی کشوری شود که خارج از شنگن است.

ویزای نوع B : این نوع ویزا ، ویزای عبور است. مسافر می تواند از شنگن به عنوان منطقه ی عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشورهای دیگری غیر از شنگن برساند.

ویزای نوع C : این ویزا ، ویزای توریستی است که اکثر مسافران با آن وارد شنگن می شوند.

ویزای نوعD  : ویزای بلند مدت است که معمولأ تجار و بازرگانان از آن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.

البته باید به این نکته توجه داشت که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید باید تقاضای اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامت خود باشید. حال اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده ی شنگن استفاده کنید، حتمأ باید  سه ماه خارج از شنگن بمانیدتا مجددا بتوانید ویزای شنگن دریافت نمایید.


تبلیغات
ویزای کانادا
تبلیغات
آمارگیر
    آمار مطالب
    کل مطالب : 29
    کل نظرات : 3
    آمار کاربران
    افراد آنلاين : 1
    تعداد اعضا : 0
    آمار بازديد
    بازديد امروز : 65
    بازديد ديروز : 3
    بازديد کننده امروز : 2
    بازديد کننده ديروز : 2
    گوگل امروز : 0
    گوگل ديروز: 0
    بازديد هفته : 95
    بازديد ماه : 214
    بازديد سال : 1,636
    بازديد کلي : 104,497
    اطلاعات شما
    آي پي : 54.84.236.168
    مرورگر :
    سيستم عامل :
مطالب جدید
  • وقت سفارت آمریکا
  • سوپر ویزای کانادا
  • جاذبه های گردشگری کمتر دیده شده در اروپا
  • ویزای تضمینی شینگن
  • بهترین و پر طرفدارترین تورهای اروپا کدامند؟
  • ویزای تصمینی ایتالیا
  • مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن
  • انواع ویزای شینگن
  • ویزای پنج ساله کانادا
  • پاتایا
مطالب پربازدید
  • ویزای پنج ساله کانادا
  • بانکوک
  • استانبول
  • پاتایا
  •  بالی
  • آنتالیا
  • پاریس
  • ترکیه
  • بدروم
  • بارسلون
مطالب تصادفی
  • بارسلون
  • ویزای پنج ساله کانادا
  • پاریس
  • شهر میلان
  • مالزی
  • مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن
  • سوپر ویزای کانادا
  • وقت سفارت آمریکا
  • برزیل
  • ویزای تضمینی شینگن